Cinci stele peste fieful minerilor - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

DOGNECEA – Denumim astfel investiția care se conturează la stadionul echipei locale locale de fotbal. Minerul Dognecea este pe primul loc în liga a V-a, propunându-și promovarea în eșalonul superior. Motiv pentru care atenția primarului Remus Rof este îndreptată spre baza sportivă. Pentru cititorii noștri, primarul vorbește despre două viitoare investiții importante pentru comună: cea de la stadion și cea de la dispensar!

Din declarația primarului Remus Rof, reținem că studiul de fezabilitate pentru viitoarea bază sportivă este finalizat, obiectivul fiind pe lista sinteză a CNI. „În prezent, suntem la stadiul de avize și, când le vom avea pe toate, vom putea depune proiectul. Viitorul stadion va avea vestiare moderne, gazon de calitate, tribună cu 600 de locuri, nocturnă”, vorbește primarul despre investiția în valoare de 13 milioane lei. Adică, în câteva cuvinte, condiții optime pentru performanță, care ar stârni invidia multor cluburi din ligi superioare. În liga a V-a, echipa merge ca ceasul, câștigând meci după meci.

Dar, pentru că sportul merge mână-n mână cu sănătatea, pentru sportivii comunei și nu numai pentru ei, în viitor va fi modernizată și clădirea dispensarului. În perioada următoare, urmează să fie semnat contractul cu ADR Vest. Conform primarului Rof, 1 milion de lei vor fi investiți în acest obiectiv. La final, clădirea va dispune de toate dotările moderne. „După ce vom semna contractul cu ADR Vest, va urma licitația pentru executarea lucrărilor”, a încheiat primarul Rof.

În concluzie, în comuna de lângă lacul cu nuferi, sportul și sănătatea țin capul de afiș pentru viitorul apropiat.

JCS-Ionel Ivașcu