Copii daţi dispăruţi la Reşiţa! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţia judeţeană vorbeşte despre patru tineri daţi dispăruţi!

Primul caz este cel al unor tineri de 15 şi 16 ani, plecaţi voluntar dintr-un apartament social din Reşiţa, încă din data de 28 iulie, unde nu s-au mai întors. Este vorba despre Daniel Broască, de 16 ani, şi Paul Brănişteanu, de 15 ani, care au fost daţi dispăruţi de reprezentanţii Centrului Social. Daniel Broască are 1,60 metri înălţime, constituţie astenică, păr şaten, ochi căprui şi ten deschis, iar la data plecării purta o pereche de pantaloni scurţi negri, un tricou alb şi încălţăminte de culoare albă. Paul Brănişteanu are 1,50 metri înălţime, constituţie astenică, păr şaten, ochi căprui şi ten deschis, iar la data plecării purta blugi scurţi albaştri, geacă neagră şi adidaşi negri.

Altă dispărută este o tânără de 14 ani, care a plecat tot voluntar, dintr-un apartament social din Reşiţa, tot în 28 iulie, şi nu s-a mai întors. Maria Gabriela Virag are 1,60 metri înălţime, constituţie astenică, păr şaten, lung până la umeri, prins în coadă, ochi căprui şi ten deschis, iar la data plecării purta blugi galben-muştar şi un tricou alb.

Poliţiştii mai caută o tânără de 15 ani, din Reşiţa, plecată voluntar de acasă în cursul serii de 30 iulie, împreună cu un copil de doar o lună. „Azi-noapte, 30 iulie, în jurul orei 23.20, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către o femeie despre faptul că fiica acesteia, Cristina-Viorica Truican, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu fiul minor în vârstă de o lună, iar până în prezent nu s-au mai întors“, informează Poliţia judeţului. Fata are 1,60 metri înălţime, 56 de kilograme, păr şaten, lung şi ochi albaştri.

Cei care pot furniza informații cu privire la cei dispăruţi se pot adresa celei mai apropiate unităţi de poliţie sau pot apela, gratuit, numărul unic de urgență 112.

JCS-A.M.