Cican nu tace, dar face! Aparatură de 80 de mii de euro la spitalul din Caransebeș! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – De astăzi, mai multe secții ale Spitalului Municipal de Urgență beneficiază de aparatură ultramodernă, care va fi achitată în următorii trei ani din veniturile proprii ale SMUC.

Managerul Adrian Cican și primarul Felix Borcean au mers miercuri în secțiile care vor folosi noile aparate și au discutat cu medicii și asistenții despre utilitatea acestora.

„Se întâmplă lucruri pozitive la spital, astăzi ne-a sosit aparatură ultramodernă: două ecografe staționare, unul cu patru sonde, unul cu trei sonde, cinci monitoare dotate cu videoprintere ultraperformante, două holtere TA, două holtere EKG, spirometru, cinci monitoare vitale și două electrocardiografe. Este aparatură extrem de necesară pentru spital. Un electrocardiograf se va folosi în comun de către secțiile Medicină Internă, Cardiologie și Ginecologie, un ecograf strict doar de Ginecologie, electrocardiograf și monitoare de funcții vitale la Urgențe. În perioada imediat următoare vor veni monitoare performante de funcții vitale și pentru Terapie Intensivă”, a explicat Cican.

Așa că primarului Felix Borcean nu i-a rămas decât să-l felicite pe manager, asigurându-l pe acesta de tot sprijinul Primăriei, sprijin despre care vom scrie în edițiile viitoare: „Evident, vreau să-l felicit pe domnul manager pentru că ce și-a propus se realizează, pentru rapiditatea și eficiența cu care lucrează!”.

JCS-R.M.