Cican e așteptat să se întoarcă la Caransebeș - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – A spus-o recent primaruL Felix Borcean, care a colaborat excelent cu Adrian Cican în perioada în care acesta a condus Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș (SMUC)!

Întrebat zilele trecut de situația managerială a spitalului caransebeșean, în contextul în care alegerile parlamentare au trecute, iar Cican a candidat, fără succes, pentru Senat, edilul a precizat că noul Consiliu de Administrație al unității spitalicești se va ocupa de concursul pentru postul de manager al SMUC și că îl așteaptă la acest concurs pe actualul manager al spitalului de la Orșova. Primăria a aprobat deja regulamentul de organizare al concursului.

„Deocamdată există un manager la spital, dar am inițiat procedura de concurs astfel că în luna ianuarie va fi concurs atât pentru manager, cât și pentru directorul economic al cărui mandat expiră în 2 ianuarie. Nu am o informație certă că la concurs va participa și fostul manager Adrian Cican, doar îmi doresc să participe la concurs, nu sunt sută la sută că va și participa, sunt 90 la sută”, a declarat primarul Borcean. 

În prezent, la conducerea spitalului se află, cu un mandat interimar, Valentina David, numită pe funcție în luna octombrie.

JCS-R.M.