Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Întrebat vizavi de lucrările care vor cuprinde Centrul Civic al Reşiţei, primarul Ioan Popa a explicat că luna decembrie a fost dedicată organizării de şantier!

„Au început să aducă şi containere. Sincer, cred că de pe la Sfântu’ Ion încolo vor începe decopertările în tot Centrul Civic“, a explicat edilul reșițean.

De altfel, o bună parte a pieţei centrale a fost îngrădită, iar potrivit indicatoarelor montate la faţa locului, în august 2020 ar trebui să ne putem bucura de rezultate.

Lucrările vor fi executate de asocierea de firme care a câștigat licitația, SC Dirksen Special Beton SRL Lugoj și SC K&K Studio de Proiectare SRL Cluj-Napoca, iar termenul de finalizare este de opt luni.

JCS-A.M.

6 Comments

  1. Firma din Lugoj a lucrat pana de Craciun pe … inel. Sa vedem cine continua lucrarile incepute anul trecut si care mai au mult pana la finalizare.

  2. La voi nu asta e important. ci taxele și impozitele. deaia va pleacă oamenii din sălașul Reșița. Caon o sa va numere câți pensionari și fraieri v-au plătit milostenia la început de an.Bata-va Dumnezeu de javre comuniste ! serviciile pentru oameni. .asta interesează. …javrelor

  3. Dom’primariu, pe tabla de prezentare a lucrarii, cea pusa pe gardul santierului, scrie ca lucrarea are termen de executie 12 luni de la incepere…deci de Sf. Ion 2021

  4. Sa te apuci sa te faci ca pui dale in Centru fix de Craciun asta da chestie. Sa nu pui macar un brad in centru, macar niste luminite de sarbatoare asta si mai da chestie. Sunt curios cum o sa puna dale in ianuarie la -10 grade si pe zapada. Si cum o sa puna dale sub cele 3 terase. Chiar nu se mai poate face nimic cu cap in orasul asta!

  5. CENTRUL CINIC…NU CENTRUL CIVIC!Are grija Mesia orasului sa moara incet ,dar sigur………in el ne e”” nadejdea si speranta””!Hai la vot…..tot cu el pana la moarte!Pana la victoria finala!

  6. Primarul asta, asa cum e el, mai „nervos”, a facut intr-un mandat ce n-au facut toti ailalti la un loc. Observ ca majoritare sunt comentariile adversarilor politici care chiar neaga realitatea.

Adaugă comentariu