Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Într-adevăr, Clinica Nera este singurul loc din Caraş-Severin unde există o astfel de cameră, iar întrebarea ne-a fost adresată de mai mulţi cititori din judeţ!

Deoarece mulţi dintre cititorii noştri ne-au întrebat ce este camera hiperbară de la Clinica Nera, pentru că au citit în Jurnal CS și Caon.ro despre faptul că oxigenul administrat acolo ajută mult, ne-am documentat.

Şi chiar cei de la clinică spun ce este o astfel de cameră: „Camerele hiperbare sunt utilizate pentru a administra terapia cu oxigen hiperbar (HBOT), o procedură non-invazivă în care pacientul respiră 100% oxigen. Pacientul este închis într-o cameră spaţioasă de 16 locuri, acreditată de Ministerul Sănătăţii, unde se poate creşte presiunea atmosferică, permițând o livrare concentrată de oxigen la țesutul deteriorat pentru o vindecare optimizată“.

Doctorul Pavel Chirilă, ctitorul Clinicii Nera, a fost el însuși pentru recuperare post-Covid19 în camera hiperbară. Efectele sunt imediate și garantate, susţin medicii de acolo!

„La Clinica Nera s-au tratat deja peste 300 de pacienți. Pentru ei, leziunile pulmonare provocate de Covid 19 aparțin trecutului. Acum ei se pot bucura de o viață plină de vitalitate. De ce să nu savurezi fiecare mireasmă a primăverii? De ce să îți petreci viața pe energia de avarii? Avem cea mai mare cameră hiperbară din România, singura acreditată ATI și cu tehnologie de ultimă generație. Dar dincolo de condițiile tehnice impecabile, acum poți să te tratezi într-un cadru natural minunat. Clinica Nera este situată în apropierea Parcului Național Cheile Nerei-Beușnița. Și nu-ți fă griji de cazare și masă! Avem camerele gata pregătite și 3 mese pe zi supervizate de medicul nutriționist. Fă-te bine și bucură-te de viață din plin!”, este mesajul celor de la clinică.
Mai mult, până la 31 martie există oferta de a vă trata şi simţi bine cu 500 de lei/zi (50lei/zi – 3 mese; 50lei/zi – cazarea, 400 lei – ședința la camera hiperbară – între 1 și 3 ore, în funcție de recomandarea medicului). Sigur că preţurile nu sunt accesibile multora dintre cărăşeni, însă, măcar o zi, puteţi să puneţi sănătatea pe primul loc. Pentru informații puteţi suna la: 0355 401 393 sau 0742 038 139! Sper că v-am fost de folos!
JCS-N.C.