Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, a cerut excluderea celor doi liberali din partid, după ce aceștia au boicotat repetat ședințele forului județean, cot la cot cu cei din opoziție!

Prezent zilele trecute la Forotic, Dunca le-a spus cetățenilor de acolo că atât Viorel Bașag, cât și Bogdan Miloș s-au îmbolnăvit de „pierdere de caracter”, astfel că a cerut excluderea din PNL a celor doi consilieri județeni care s-au împrietenit subit cu cei de la PSD.

„Liberalii noștri îmbolnăviți de pierdere de caracter sunt doi, ceilalți sunt 14, din cei 17 cu mine cu tot, doi s-au îmbolnăvit de pierdere de caracter. E ca la măseaua de minte, trebuie extracție, eu nici nu mai discut, am cerut excluderea celor doi din PNL, n-are rost să fim 17 și să nu știi la care să te uiți, mai bine să fim 15, de caracter, adică mai bine mori împăcat cu tovarășii tăi decât să-ți fie teamă că ești înjunghiat pe la spate de colegii tăi. Ce să faci cu un om care și-a pierdut obrazul? Nu există lucru mai de preț pentru om decât obrazul. Nu contează că pe unul dintre cei doi l-a supărat unul sau altul din PNL. O să-i găsiți spălați la PSD, îi va alinia Crina, o să vină cu ei să-i votați, oamenii de caracter ai PSD.”, a spus Romeo Dunca.

Rămâne de văzut ce vor decide forurile de conducere ale PNL Caraș-Severin, pentru că, în opinia lui Dunca, „se mișcă mai greu mecanismele în PNL”! Mai ales că lista liberalilor la CJ a cam ajuns la final, iar înlocuitori care să vină în locul celor doi nu mai sunt, PNL Caraș-Severin riscând să nu mai aibă nici pe hârtie o majoritate care în practică nu mai există.

La începutul lunii aprilie, senatorul Marcel Vela, liderul liberarilor cărășeni solicita „PNL Reșița să analizeze în Biroul Politic Municipal de ce un lider cu funcții de răspundere în CJ și în Consiliul de administrație al SJUR (Viorel Bașag – n.r.), se abține de la vot și nu se pronunță într-un fel sau altul, pentru sau împotriva unei stări de fapt”, de la spitalul din Reșița.

JCS-L.A.