Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Mereu absenta Ionela Kovacs și-a dat demisia din calitatea de consilier județean, gestul său marcând, totodată, plecarea singurului reprezentant al ALDE în Consiliul Județean Caraș-Severin. Candidase pe lista Alianței Pro Caraș-Severin, de unde îi vine și înlocuitorul, în persoana unui reprezentant al PSD, medicul stomatolog Gheorghe Stoichescu!

Acesta a mai deținut și fotoliul de președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, pentru un foarte scurt mandat, din iunie 2019, până în ianuarie 2020.

Mandatul de ales al județului i-a fost validat de Tribunalul Caraș-Severin, la solicitarea secretarului general al județului, încheierea instanței fiind publicată la sediul autorității județene începând de luni, 4 septembrie, urmând să depună jurământul în ședință de CJ.

Dacă noul consilier se va ralia la războiul absurd al PSD cu interesul cetățeanului, de această dată nu mai putem rămâne cu gura căscată. Până apucăm s-o închidem, ne-am putea alege nu doar cu o evaluare, ci și cu câteva lucrări stomatologice…

JCS-A.M.