Caraş-Severin, Romania

TICVANIU MARE – Cu o investiţie de aproximativ 1,5 milioane de lei, Casa de Cultură „Virgil Birou“ din comuna Ticvaniu Mare va fi modernizată!

De ani buni, Casa de Cultură „Virgil Birou“ din Ticvaniu Mare se află într-o stare avansată de degradare, locuitorii comunei neputându-se bucura de activităţi culturale şi recreative în condiţii de normalitate. Însă lucrurile se vor schimba în curând, spun reprezentanţii administraţiei locale. De curând, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a aprobat pe Componenta Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, 66 de noi proiecte de investiţii depuse de 53 de unităţi administrativ-teritoriale. Pe lista ministerului se regăseşte şi comuna Ticvaniu Mare, primăria urmând să primească o finanţare europeană pentru proiectul depus în vederea reabilitării şi modernizării Casei de Cultură „Virgil Birou“. Valoarea totală investiţiei se ridică la 1.422.794 de lei.

„Este un nou pas spre normalitatea pe care cu toții o merităm și cu siguranță nu este ultimul, urmând ca în viitorul cât mai apropiat să anunțăm progresul pe care echipa noastră îl înregistrează în demersul de obținere a finanțărilor pentru comunitatea din Ticvaniu Mare. Cu răbdare, ambiţie şi susţinere din şi pentru comunitate, orice situaţie îşi găseşte rezolvarea“, a precizat Ciprian Măceşanu, primarul acestei comune.

JCS-Nicoleta Moraru