Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După formatul clasic al cărților sale, scriitoarea Lavinia Călina a trecut și la varianta pentru ascultători, variantă considerată de tot mai mulți un prilej de relaxare!

De ce scriem asta? Pentru că de câteva zile, scriitoarea caransebeșeană stabilită în Marea Britanie a lansat, împreună cu compania suedeză Storytel, varianta audio a cărților sale. Platforma de streaming cu sediul în Stockholm, ce deține peste 1 milion de cărți audio traduse în 25 de limbi, găzduiește din această săptămână și 7 din titlurile scrise de scriitoarea din Caransebeș. „E vorba de varianta în română a seriilor Ultimul avanpost (4 volume) și Neamul Corbilor (3 volume), care pot fi ascultate în întregime online sau în aplicația Storytel, redate de actrița Livia Taloi.”, a precizat scriitoarea caransebeșeană pentru care 2023 înseamnă și apariția unui nou volum.

Așadar, pentru a asculta cele 7 volume, dacă vi se pare mai ușor decât să le citiți în stilul clasic, e nevoie doar să aveți un telefon mobil, laptop, computer sau tabletă și să intrați astfel în atmosfera din Ultimul avanpost sau Neamul Corbilor, oferindu-vă un sentiment aparte.

JCS-R.M.