Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În timp ce în recent încheiata campanie electorală toată lumea a vorbit doar de UCMH, Arsenal sau combinatul de la Oțelu Roșu, alte societăți și-au văzut de treabă. Așa au făcut cei de la Caromet Caransebeș, spre exemplu, care au prins un nou contract de modernizare a unor locomotive electrice, 17 la număr!

„Cu drag participăm la modernizarea a 17 locomotive electrice LE 3400 KW aparținând CFR Călători! Acest contract de peste 5 milioane de euro, semnat de echipa CAROMET Caransebeș, se va desfășura până în 2026 și este finanțat prin PNRR! Să avem succes!”, au spus cei de la Caromet Caransebeș, în timp ce directorul general al societății, Dan Cataranciuc, i-a felicitat: „Performanță și profesionalism! Mulțumesc colegilor din echipa Caromet SA!”

Potrivit celor de la Caromet, noul contractul vizează realizarea, într-un an și jumătate, a 68 de osii complet echipate, câte patru pentru fiecare locomotivă, livrările urmând să înceapă în luna octombrie. Pentru onorarea acestui contract, se preconizează noi angajări la Caromet, mai ales că societatea are și alte contracte în derulare, dar intenționează să participe și la alte licitații pentru reparaţii la osii de locomotive electrice şi diesel-electrice. O altă veste bună vizează secţia de reparaţii vagoane, conducerea societății Caromet având în plan dezvoltarea acesteia!

JCS-R.M.