Cărăşenii trebuie să trimită Guvernul Orban acasă! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Asta spune Ion Mocioalcă, la final de campanie, fiind convins că PSD va face din nou duminică doi deputaţi şi un senator, fiindcă electoratul cărăşean are nevoie să fie apărat de cineva!

Cea mai mare nemulţumire a politicianului este că nu a reuşit să stea de vorbă cu oamenii, să le afle doleanţele, campania electorală din acest an fiind cea mai urâtă din cariera sa politică de până acum. După ce a tras linie, Ion Mocioalcă a constatat că în situaţia actuală de criză Guvernul Orban guvernează de o manieră total inconsecventă, exemplificând închiderea şi redeschiderea pieţelor, neonorarea promisiunii de a asigura tablete pentru toţi elevii şi închiderea şcolilor în domeniul învăţământului, în sănătate netestarea în masă şi gratuită a populaţiei.

Mocioalcă n-a ocolit nici subiectul fierbinte al Staţionarului 3 din Reşiţa, precizând că în ultimii 30 de ani, din conducerea Spitalului Judeţean au făcut parte, cei mai mulţi ani, conducători liberali, unul dintre ei fiind chiar candidat pe locul 1 pentru Camera Deputaţilor.

Puse pe tapet în cadrul conferinţei de presă susţinute la închiderea campaniei electorale, l-au determinat să-i îndemne pe cărăşeni să-şi cunoască foarte bine interesul şi să voteze pentru ei, dacă vor un trai decent: „Să-i aleagă pe cei care cred că le vor majora pensiile la 40 la sută, aşa cum cere legea, încălcată flagrant de Guvernul Orban, să aleagă PSD-ul, care a trecut prin Parlament legea cu dublarea alocaţiilor copiilor. Soluţii anti-criză s-a văzut că nu au. N-aş vrea eu să fiu apostolul care prevesteşte Apocalipsa, că nu sunt, dar trebuie să ne aşteptăm la tot ce este mai rău. Poate n-o să închidem România, că vin sărbătorile de iarnă şi mă gândesc că şi acest Guvern nu este atât de neisprăvit încât să ne dea un lock-down de sărbători, dar la majorări de impozite şi taxe trebuie să ne aşteptăm. Este infinit mai mare pericolul să perpetueze acest Guvern încă 4 ani, decât să-şi pună o mască şi mănuşi să iasă la vot ca şi cum ar ieşi la cumpărături şi să trimită Guvernul Orban acasă“.

Comandat de PSD Caraş-Severin, cod mandatar 11200020.