Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin (CJSU), în cadrul unei şedinţe extraordinare, desfăşurată astăzi, 29 noiembrie 2021, la sediul Palatului administrativ, ca urmare a publicării în Monitorul Oficial al României a Hotărârii Guvernului nr. 1238/2021!

Astfel, CJSU Caraş-Severin a adoptat Hotărârea nr. 148/29.11.2021 ce prevede că ceremoniile oficiale dedicate Zilei Naţionale a României sunt permise cu participarea a cel mult 200 de persoane în zona oficială delimitată de organizatori, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între participanţi, cu purtarea măştii de protecţie şi cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, se prevede că activităţile specifice Zilei Naţionale a României sunt permise la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice locale cu participarea a cel mult 150 de persoane. Accesul este permis doar persoanelor vaccinate.

JCS-L.A.