Cărășenii, pe podium la Memorialul Adalbert Batkai - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Memorialul „Adalbert Batkai” la judo a ajuns la a doua ediție și s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, la Lugoj! Au participat peste 200 de sportivi de la 13 cluburi din Caransebeș, Cluj-Napoca, Deva, Lugoj, Oțelu Roșu, Reșița şi Timișoara!

Rezultate foarte bune au obținut sportivii de la Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu, care au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere.

„Secția de judo de la Muncitorul Reșița a participat cu zece sportivi și am obținut la acest memorial patru medalii de aur, una de argint și una de bronz. Copiii s-au bătut senzațional, mai ales cu cei patru cu care am fost la finală. De asemenea, am obținut medalii chiar și cu doi sportivi de la grupa de inițiere. Medalia de aur la categoria 36 de kg a fost obținută Bianca Mitrof, Alexandru Bârță la categoria 42 de kg a luat și el aurul, Alexandru Burcu la categoria 38 de kg a luat locul I și Ciprian Burcu la categoria 34 de kg s-a clasat primul. Alexandru Toth la categoria +60 de kg a obținut medalia de bronz, iar Rebeca Șerban a luat argintul la +57 de kg. Această competiție a fost ultima din acest sezon, urmează vacanța, iar activitatea ne-o vom relua la sfârșitul lunii august”, a declarat antrenorul Dan Păștean, de la Muncitorul Reșița.

De la Energetica Caransebeș au participat și sportivii antrenați de Ion Radu. Caransebeșenii s-au întors acasă cu trei locuri I, obţinute de Adriana Litu (categoria 57 de kg), Luca Gherga (categoria 34 de kg) şi Ianis Lupşoreanu (categoria 50 de kg), două locuri II prin Cataleia Rădoi (categoria 22 de kg) şi Marc Heghediş (categoria 30 de kg), şi un loc III, pe care s-a clasat Karev Gorczynski (categoria 34 de kg).

Sportivii de la Oțelu Roșu, antrenați de Sorin Păun, au urcat de 13 ori de podiumul de premiere. La U9, Minola Mironesei a luat locul I la categoria 28 de kg, Andrei Popa a luat locul II la categoria 23 de kg, iar Mario Ștefan a luat argintul la categoria 30 de kg. La U11, Andrada Matei a luat locul I la categoria 22 de kg, Cosmina Lup a luat locul II la categoria 36 de kg, Alesia Bălan a luat locul III la categoria 36 de kg, Delia Păun a luat locul III la categoria 40 de kg, iar medalia de aur a fost obținută de Alisia Mărgan la categoria 48 de kg. La U13, Doriana Blagoe a luat locul II la categoria 36 de kg, Delia Opârlescu s-a clasat pe locul III la categoria 36 de kg, Marisa Mironesei a luat locul I la categoria 40 de kg, Lorena Vișan a obținut locul III la categoria 40 de kg și Ștefania Ispir a luat aurul la categoria 44 de kg.

JCS-Ștefan Moraru