Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – CS Energetica – CSM Caransebeș și Clubul Sportiv Oțelu Roșu au participat recent la turneul internațional de judo Cupa „Temerarul”, de la Sibiu, unde au reușit să obțină rezultate foarte bune!

La această competiție internațională s-au prezentat sportivi din Italia, Austria, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Moldova și multe cluburi din România, în total peste 600 de judoka. La mai multe categorii, cărășenii au reușit să urce pe podium.

Așadar, la U12, Heghedis Marc, la categoria 30 kg, a obținut medalia de bronz, la U14, Ianchiș Maria, la categoria 48 kg, a câștigat medalia de argint, Litu Adriana, categoria +63 kg, a luat medalia de aur, iar la U16, Heghediș Raluca, categoria 44 kg, a obținut medalia de bronz. De asemenea, Cîrcu Gabriela, la categoria 52 kg a terminat competiția pe locul 5. Caransebeșenii sunt pregătiți de Ion Radu.

Și sportivii de la Oțelu Roșu au reușit să se evidențieze și să câștige medalii. „Echipa noastră de judo a reprezentat cu brio orașul Oțelu Roșu la turneul internațional Cupa Temerarul de la Sibiu. Suntem foarte mândri că fac parte din această echipă și că fetele ne reprezintă atât de bine oriunde concurează. Rezultatele obținute de fetele noastre sunt excelente. Oprișor Amirah a câștigat medalie de aur la categoria U14, 57 kg. Lup Casiana, Blagoe Dariana și Mărgan Alisia, la categoriile U14 și U12, au cucerit fiecare o medalie de bronz, iar mezina echipei, Opârlescu Dariana a obținut, de asemenea, o medalie de bronz la categoria U12, 44 kg. Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare. Ele reflectă munca susținută, cu pasiune și dăruire, a fetelor noastre, dar și a celor care le susțin și care le îndrumă cu pricepere și dragoste pentru acest sport. Felicitări, fetelor, sunteți o adevărată sursă de inspirație, un exemplu și o sursă de măndrie pentru comunitate noastră!”, transmite Clubul Sportiv Oțelu Roșu.

JCS-Ștefan Moraru