Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În mai puțin de 3 luni, tânăra de 28 de ani le-a produs proxeneților – mamă și fiu – peste 35.000 de lei!

Cercetările se derulează într-un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, oamenii legii reținându-i zilele trecute pe tânărul de 22 de ani și pe mama sa de 43 de ani, ambii din Craiova, pentru proxenetism, respectiv complicitate la proxenetism în formă continuată. Anchetatorii au reținut nu mai puțin de 65 de acte materiale, comise în mai puțin de 3 luni.

„În fapt, cei doi sunt bănuiți că în perioada 16.11.2023–07.02.2024, ar fi determinat o tânără de 28 de ani, din județul Caraș-Severin, să practice prostituția, sumele de bani astfel obținute, aproximativ 35.000 de lei și 215 euro, fiind însușite de tânăr și mama acestuia. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi.“, pe fiu pentru proxenetism, iar pe mamă pentru complicitate, „fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj“, după cum informează IPJ Dolj, precizând că suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

JCS-A.M.