Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Lotul echipei de fotbal FC Caransebeş s-a reunit joi, 12 ianuarie a.c., la baza proprie, în perspectiva returului Ligii a III-a, Seria a V-a, cu o zi mai târziu de data programată iniţial.

Conform declaraţiilor antrenorului principal Ion Ibric, timp de circa două săptămâni antrenamentele se vor desfăşura la Caransebeş, fiind axate pe reacomodarea la efort. În acest interval de timp se va efectua şi vizita medicală. Iar la finele lunii este preconizat un cantonament de zece zile la Băile Herculane.

„Dorinţa noastră este să ne menţinem la vârful clasamentului, şi să acumulăm cât mai multă experienţă, pentru proiectele pe care ni le-am stabilit, ne-a declarat antrenorul Ion Ibric. La Băile Herculane sperăm să susţinem şi două-trei meciuri de verificare. Apoi, când ne vom întoarce acasă, vom continua testele“.

La rândul său, Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeş, un mare susţinător al sportului, ne-a precizat că „în ediţia 2012/2013 FC Caransebeş îşi va depune candidatura pentru promovarea în eşalonul doi al fotbalului românesc“.

Adaugă comentariu