Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Acesta este pe scurt rezultatul dosarelor penale întocmite în weekend după ce polițiștii rutieri au surprins 9 infracțiuni pe drumurile publice: 4 pentru alcool sau alte substanțe, 4 fără permis și 1 pentru mașină fără numere!

În total, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii cărășeni au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier, 4 privind conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, 4 privind conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și una privind conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Oamenii legii au exemplificat câteva cazuri. În primul dintre ele, produs sâmbătă seară, la ora 21.00, polițiștii rutieri au surprins în trafic, pe Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș, un lugojean de 40 de ani care conducea un autoturism deși se afla sub influența substanțelor psihoactive. Aparatul de testare a indicat un rezultat pozitiv pentru canabis.

Două ore mai târziu, tot polițiștii rutieri din Caransebeș au tras pe dreapta, pe Calea Severinului, din municipiu, autoturismul condus de un bocșean de 29 de ani, care a fost dat de gol de DrugTest, care a indicat un rezultat pozitiv pentru cocaină.

Alt bărbat de 23 de ani, din Zorlențu Mare, a fost oprit în trafic, pe Bulevardul Republicii din Reșița, de către polițiștii rutieri de la municipiu, acesta conducând sub influența alcoolului. În cazul acestuia, aparatul etilotest a indicat rezultatul de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate aceste cazuri, cei depistați au fost conduși la spital, unde li s-au prelevat mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite!“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.