Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul şedinţei Consiliului Judeţean, preşedintele Sorin Frunzăverde a fost întrebat dacă pe eşichierul politic românesc vor avea loc schimbări majore.

„Eu cred că în România, eşichierul politic este stabil. Pe de-o parte avem PSD, partidul lui Victor Ponta, care este de stânga, şi marele Partid Naţional Liberal, de dreapta. În viitor, România va fi condusă de cele două partide, evident, alternativ“.

Cât despre o posibilă schimbare a guvernării, Sorin Frunzăverde a spus: „Nu capriciile politice schimbă un guvern, ci o eventuală moţiune de cenzură. Să nu uităm însă că preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, nu a cerut nicio demisie până acum. PNL garantează respectarea jocului democratic“.

4 Comments

 1. „Procuroarea Alina Bica – fost secretar de stat în Ministerul Justitiei în timpul guvernarii PDL si actual consilier al sefului DIICOT, Codrut Olaru – ar putea prelua functia de procuror general al României, în locul Codrutei Kovesi, al carei mandat expira în 2 octombrie.” 6 Septembrie 2012.

 2. Da venerabilu mason stie de ce grupare politica apartine? Ca primarii lui au trecut pe la PSD cu gand sa scape de anchete, el la cine se inchina?la Tariceanu si Ponta sau la vechii tovarasi din PDl ? Caraseni, daca vreti sa iesiti din saracie si ignoranta, luati-va soarta in maini si scapati de potlogari si infractori ca Frunzaverde si aghiotantii lui !

  • Din cate imi amintesc tot carasenii l-au votat pe individ.

   „Rezultatele finale arată că vicepreşedintele PNL a fost votat de peste 71 de mii de persoane cu drept de vot care s-au prezentat la urne la alegerile din 10 iunie. După centralizarea rezultatelor din toate cele 357 de secţii de votare, de la nivelul judeţului Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a rămas pe primul loc în preferinţele electoratului, în lupta pentru şefia Consiliului Judeţean, cu un procent de 47,8.

   Acesta este urmat de Paul Purea, candidatul din partea PPDD, cu 18,08%, de deputatul Ion Tabugan, din partea UNPR, cu 11,94%, şi Lenuţa Ciurel, din partea PDL, cu 10,75 de procente” Sursa ROMANIA LIBERA

   Deci, ori judetul asta e populat pe jumatate cu idioti, ori cu indivizi spalati pe creier. Daca ii mai adaug si pe aia cu Tabugan si Ciurel,procentul este descurajator.

   Tu din ce categorie faci parte?
   Te sfatuiesc sa te resemnezi…si eventual sa emigrezi…si apoi poti face scandal din diaspora.

   Tu di

 3. si uite asa …frunza in vant asta sta in functii importante fara sa fi facut ceva vizibil pentru cetatenii caraseni….tipic romanesc

Adaugă comentariu