Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Primul site de ştiri al judeţului şi printre primele din România aniversează azi 17 ani de existenţă!

În urmă cu 17 ani, în presa cărăşeană a apărut primul site de ştiri al judeţului Caraş-Severin: CARAŞ ONLINE. Lansat pe 11 septembrie 2006, site-ul dedicat cărăşenilor de pretutindeni a fost un pariu cu acei ani în care presa scrisă tipărită se bucura de mult succes. Pe scurt, pentru presa de atunci, CAON-ul a însemnat curaj, risc şi inovaţie, iar pariul a fost câştigat. Reticenţa s-a transformat în apreciere, ideea în performanţă. Fiecare moment, fiecare realizare aparţine unor oameni minunaţi, iar CAON a avut parte mereu de astfel de oameni. Obiectivitatea şi responsabilitatea au însoţit mereu ştirile noastre, făcând din site unul de referinţă, iar echilibrul ne va ghida mereu în tot ceea ce scriem. Am mizat şi vom miza mereu pe corectitudinea informaţiei.

În astfel de momente parcă nici nu mai contează dacă este greu sau ușor să lucrezi în lumea presei cărășene, ci pur și simplu azi contează cei 17 ani de activitate neîntreruptă și miile de știri pe care le-am scris despre și pentru județul CARAȘ-SEVERIN. Contează că site-ul CAON și ziarul Jurnal de Caraș-Severin sunt acolo în vârful presei cărășene, acolo unde te duc doar munca multă, ambiția neștirbită și atitudinea corectă.

De fapt, ce înseamnă să reuşeşti? Să câştigi respectul oamenilor inteligenţi, să te bucuri de criticile celor care au ceva de spus, să scoţi la lumină ceea ce alţii cred că nu există, să opreşti un rău ce se poate extinde, să ai în atenţie oamenii, faptele, întâmplările şi să ştii cum să-i faci să facă parte din povestea ta. Noi am reuşit. Cu bune şi rele, cu împliniri şi eşecuri, cu uşurinţă sau cu dificultate, cu puterea de a rămâne noi fără să judecăm, cu dorinţa de a înţelege că şi cele mai complicate lucruri au o simplitate pe care trebuie doar să o vezi. Şi am reuşit.

Azi, noi cei din echipa CAON ne bucurăm, iar cei 17 ani vi-i dedicăm vouă, CITITORILOR NOȘTRI, colaboratorilor care au o cultură a reclamei, celor care ne citiți, criticați, apreciați!

Nu suntem perfecţi când scriem istoria clipei, dar mereu vom căuta perfecţiunea în detalii ce fac diferenţa. Şi mai ştim că, oricât de interesante sunt jocurile, în jocul cuvântului nu ai ce să cauţi dacă nu îl stăpâneşti bine…

La mulți ani, nouă! La mulți ani, vouă! La mulți ani, CAON!

VĂ MULŢUMIM!

NINA CURIȚA

REDACTOR-ȘEF