Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un tânăr bocșean de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins de polițiștii rutieri reșițeni în timp ce conducea pe strada Fântânilor din municipiu, într-o stare nu tocmai demnă de mânuit volanul!

Totul s-a întâmplat la ora 4.00, în dimineața de joi, 8 iunie, când oamenii legii au tras pe dreapta autoturismul condus de tânăr, în cazul căruia aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv pentru canabis (THC). „Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.“, informează Poliția județului.

Alt bărbat, de această dată un reșițean de 35 de ani, a fost surprins miercuri, în jurul orei 14.25, la volanul unui autoturism pe strada Ion Luca Caragiale din municipiu, însă acesta a refuzat testarea cu aparatul DrugTest. Polițiștii rutieri reșițeni l-au condus pe bărbat și până la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe, însă acesta a refuzat recoltarea probelor. „Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge și continuă cercetările!“, transmite IPJ.

JCS-A.M.