Călin Cheregi: Se agravează situaţia în care ne aflăm! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița nu se regăsește și a suferit o nouă înfrângere, 0-2 pe teren propriu cu Universitatea Craiova!

La formația reșițeană principala problemă a fost la nivelul psihicului jucătorilor, mai ales după primirea golului al doilea, pentru că din punct de vedere fizic echipa nu stă rău, în opinia interimarului Călin Cheregi. De cealaltă parte, Eugen Trică a fost foarte supărat pe arbitrajul partidei.

„Din nou un insucces, care se pare că agravează situaţia în care ne aflăm. Sperăm să găsim cât mai repede soluții pentru a putea ieși din acest impas, care pe zi ce trece lasă tot mai multe urme asupra jucătorilor și asupra tuturor. Am avut momente bune după acel gol pe care l-am primit pe fondul unui joc echilibrat până la acel moment. A căzut acel gol, după care am avut o reacţie bună, cu acele două ocazii, dar din păcate nu am înscris. În repriza a doua am început iarăşi bine şi din nou am primit un gol care mă lasă fără comentarii. Echipa s-a tăiat din punct de vedere psihic după golul al doilea, deoarece din punct de vedere fizic zic eu că nu am arătat rău. Am avut chiar momente în care ne-am bătut de la egal la egal cu o formație cu jucători valoroși, o echipă care are obiectiv promovarea. Dar, până la urmă, scorul contează”, a declarat Călin Cheregi, antrenorul interimar de la CSM Reșița.

La rândul său, Eugen Trică, antrenorul Universității Craiova, supărat în primul rând pe arbitrii partidei, a spus: „Am obținut o victorie importantă, mai ales că a fost obținută în zece oameni. În etapa trecută am jucat în zece oameni, în etapele precedente ne este anulat gol valabil. Cum am mai spus, arbitrii trebuie să vină foarte concentrați la meciuri. Sunt bucuros de calificarea în play-off, pentru cele trei puncte obținute la acest joc și ne așteaptă de acum înainte zece finale. Obiectivul nostru este promovarea în Liga 1 și eu spun că băieții mei merită pentru că, în opinia mea, sunt cei mai buni. Pornim cu prima șansă la promovare, deoarece suntem pe primul loc”.

JCS-Ștefan Moraru