Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Conform ultimelor informații din interiorul clubului, antrenorul Călin Cheregi a demisionat de la cârma echipei CSM Reșița! Startul extrem de slab de campionat și eliminarea din Cupa României au făcut ca antrenorul să ia această decizie!

Cu Cheregi pe bancă, Reșița a promovat în Liga 2 cu un buget mult mai mic față acum două sezoane, când antrenor era Dan Alexa. Călin Cheregi a coordonat Centrul de copii și juniori din Valea Domanului, iar cât timp a fost antrenor principal la Reșița a promovat tineri din pepiniera clubului.

Președintele din Valea Domanului, Cristi Bobar, ne-a confirmat informația privind demisia lui Cheregi, precizând că meciul cu Dumbrăvița de sâmbătă va fi pregătit de antrenorii secunzi.

„Am avut o discuție cu Călin Cheregi joi la prânz și mi-a transmis că își dă demisia. M-a surprins decizia lui, dar asta este, până la meciul de sâmbătă, cu Dumbrăvița, de echipă se vor ocupa secunzii. Rezultatele și jocul bun din pregătire ne dădeau speranțe, dar, cele două etape și eliminarea din Cupa României l-au făcut să renunțe la postul de antrenor principal. După meciul cu Dumbrăvița vom căuta un antrenor, dar este destul de dificil, deoarece majoritatea au contracte mari. Vom găsit soluția cea mai bună!”, ne-a declarat Bobar.

JCS-Ștefan Moraru