Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Prima bursă generală, după o suspendare de aproape trei ani, organizată vineri, 20 mai, de la ora 9.00, în sala Campus Cafe din curtea universității reșițene, își anunță primul bilanț al pregătirilor!

În acest context, vineri, 13 mai, organizatorii – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – au reușit să adune nu mai puțin de 154 de locuri de muncă vacante, pe lângă cele 119 deja disponibile în sistemul public de ocupare, pe care le puteți găsi în ediția de luni, 16 mai, a Jurnal de Caraș-Severin. La masa bursei sunt chemați toți angajatorii care au nevoie de forță de muncă, dar și cei interesați de ocuparea lor, acțiunea fiind singura care pune, în mod oficial, față în față, cei doi parteneri sociali, în vederea perfectării contractelor de muncă.

„Această Bursă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, precum și agenților economici, care pot să recruteze personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante, aflăm de la AJOFM Caraș-Severin. Până la această dată au fost identificate un număr de 154 de locuri de muncă vacante ce vor fi disponibile la Bursă, în următoarele meserii: bucătar, ospătar, recepționer, electrician, lăcătuș montator mașini electrice rotative, confecționer cabluri și arbori de cabluri, confecționer îmbrăcăminte, fierar betonist, dulgher, mecanic auto, asistent relații publice, șofer, muncitor construcții, manipulant utilaje, confecționer asamblor articole textile, inginer calitate, controlor calitate, tehnician analist calitate, manipulant mărfuri, inginer electromecanic, sudor, mecanic motoare diesel, lăcătuș ansambluri, inginer automatizări, inginer TCM, tehnician electromecanic,  gestionar, economist gestiune, operator CNC, manager transport și muncitor necalificat“.

Participarea este gratuită, pentru ambele părți, și nu implică obligația înscrierii. Totuși, pentru ca situația locurilor de muncă să fie pregătită, iar șomerii mai bine informați asupra acesteia, agenții economici care intenționează să participe își pot transmite ofertele fie direct la sediul Agenției, din Reșița (str. Traian Lalescu nr. 17), fie telefonic la 0255/212.160, fie prin e-mail, la adresa ajofm.cs@anofm.gov.ro.

JCS-Antoniu Mocanu