Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Felix Borcean, primarul Caransebeșului, și-a depus azi candidatura pentru un nou mandat, fiind însoțit de figuri noi care se vor regăsi și pe lista de consilieri locali a social-democraților caransebeșeni!

N-a fost ușoară alcătuirea listei, una în care s-a încercat un melanj între unii dintre aleșii locali serioși ai PSD și mai nou veniții în ale politicii.

„Am reușit să alcătuim lista, cu sacrificii, cu nopți nedormite, cu dispute, cu negocieri, până la urmă am reușit să creăm o listă a Partidului Social Democrat cu care să mergem în alegeri. Sunt mulțumit de listă, e aproape așa cum mi-am dorit-o. Am vrut să aducem figuri noi, dar am vrut să și păstrez tradiția PSD, care a avut consilieri serioși de-a lungul anilor, cum ar fi dl Dascălu, l-am recooptat și pe dl doctor Munteanu, a apărut dr. Singh, avem medici, profesori, educatori, oameni de afaceri. Am spus că nu vor mai face parte oameni care mi-au fost potrivnici în Consiliul Local și așa s-a și întâmplat. Noi, PSD, ne propunem 10 locuri de consilieri!“, a precizat primarul Felix Borcean.

Șeful PSD Caransebeș a adăugat că nu se va mai întâmpla ca în acest mandat, când unii dintre consilierii aleși pe lista PSD au votat împotriva proiectelor propuse de Borcean: „Am discutat cu Sorin Grindeanu și cu Silviu Hurduzeu, vom lua măsuri mai dure și nu vom mai permite acte de deviaționism politic în PSD Caransebeș!

JCS-R.M.