Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În climatul economic actual, consider esențială susținerea antreprenoriatului local pentru revitalizarea și dezvoltarea comunității noastre.

Am elaborat, în calitate de candidat al AUR la Primăria Reşiţa, un plan menit să promoveze și să sprijine antreprenorii locali, prin reducerea barierelor financiare și oferirea suportului necesar pentru dezvoltarea afacerilor.

Primul angajament al planului meu este reducerea și reorganizarea taxelor locale. Propun scăderea semnificativă a impozitelor pentru antreprenorii locali, creând astfel un mediu economic mai accesibil. Această măsură țintește stimularea inițiativei private și atragerea noi investiții în comunitate.

Conștient de necesitatea unui echilibru între cerere și ofertă, am inclus în planul meu implementarea unor programe de pregătire profesională. Acestea vor fi adresate șomerilor și persoanelor ce beneficiază de ajutor social, oferindu-le șansa de a se integra pe piața muncii și de a contribui activ la economia locală.

Un punct central al strategiei mele este crearea unui HUB antreprenorial sub egida primăriei. Acest centru va oferi consultații gratuite și va sprijini antreprenorii în demersurile lor de deschidere, identificare și documentare a noilor afaceri. Scopul este de a transforma ideile inovative în proiecte viabile și de succes.

Acest plan reflectă viziunea mea de a transformare Reșița într-un oraș dinamic, unde fiecare cetățean are posibilitatea de a prospera. Reducerea taxelor, programele de pregătire și dezvoltarea unui HUB de sprijin sunt pașii pe care îi propun pentru a crea un mediu economic favorabil și prietenos pentru toți locuitorii orașului.

Pe 9 iunie, voi avea nevoie de sprijinul vostru pentru a transforma aceste viziuni în realitate. Votați pentru un viitor în care fiecare are șansa la succes și prosperitate!

Material publicat de NV WOTAN MEDIA SRL, la comanda Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, Cod Mandatar Financiar 21240330.