Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN. La clinica Bîrsășteanu Imaging Solutions te întâmpină medici cu experiență și reputație în domeniu, oameni cu suflet frumos și privire caldă, precum și aparatură de ultimă generație, care oferă imagini elocvente pentru stabilirea unui diagnostic exact!

Clinica se remarcă atât prin serviciile de înaltă calitate, cât și prin prezența unei echipe medicale de profesioniști, cu o îndelungată experiență. Echipa formată din medici primari și specialiști se află sub îndrumarea renumitului profesor doctor Florin Bîrsășteanu, doctor în științe medicale, lider medical al diviziei de imagistică; nu doar un doctor complet, ci și un om cu suflet bun care mereu a pus pacientul și nevoile acestuia pe primul loc.

Serviciile medicale cuprind: COMPUTER TOMOGRAF și REZONANȚĂ MAGNETICĂ (RMN), ambele fiind tehnici moderne de diagnostic medical. Aceste imagini de înaltă calitate permit medicilor să identifice cu precizie multe afecțiuni. RMN-ul este non-invaziv și nu implică folosirea de instrumente invazive.

IMPORTANT! Clinica are contract cu CJAS atât pentru investigațiile RMN, cât și CT!
Se efectuează examinări MONITOR – în sprijinul pacienților asigurați cu boli cronice cu programare PRIORITARĂ!

Majoritatea părerilor exprimate de către cei care au beneficiat de serviciile clinicii sunt laudative, acest lucru fiind certificat și de către cei peste 3.582 de pacienți sănătoși. Atitudinea exemplară a personalului, aparatura de ultimă oră în materie de rezonanță magnetică le conferă oamenilor încredere și siguranță că rezultatele sunt cât se poate de elocvente.

Locația (Str. I.L. Caragiale, nr. 22, Reșița, la parter City Center) este accesibilă, clinica impecabil de curată, iar atmosfera primitoare. Echipa te așteaptă să te convingi de cele spuse mai sus. Pune sănătatea pe primul loc. Fă o programare simplu și rapid: 0748 180 883!

Găsești mai multe informații utile pe site: https://bis-resita.ro