Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cum să faci praf opt autoturisme într-o clipă? Asta a fost isprava de la miezul nopţii trecute, pe care a comis-o un tânăr reşiţean de 23 de ani, care conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii, dinspre zona Victoria, spre Renk!

Tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers, a agăţat alte şase autoturisme parcate regulamentar pe bulevard, fiind ulterior proiectat în alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În total, din accident a rezultat avarierea celor opt autoturisme implicate.

„La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 23 de ani a rezultat o alcoolemie de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celuilalt conducător auto alcoolemia fiind 0. Tânărul de 23 de ani a fost condus de polițiști la spital, în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, acesta refuzând prelevarea. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, informează Poliţia Caraș-Severin.

Potrivit salvatorilor cărăşeni, unei victime i-au fost acordate îngrijiri medicale (nu a fost ceva grav), însă aceasta a refuzat transportul la spital.

JCS-A.M.