Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Cu o finanţare prin Grupul de Acţiune Locală „Ţara Gugulanilor“, administraţia din Constantin Daicoviciu a inaugurat de curând baza sportivă!

GAL „Ţara Gugulanilor“ este cel mai mare din judeţ reunind oraşul Oţelu Roşu şi comunele Constantin Daicoviciu, Sacu, Copăcele, Buchin, Marga, Slatina-Timiş, Glimboca, Băuţar, Bolvaşniţa, Armeniş, Bucoşniţa, Obreja, Păltiniş, Teregova, Turnu Ruieni, Zăvoi, precum şi comuna Criciova din judeţul Timiş.

Lucrările au început în vara lui 2020, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 70.000 de euro. Baza dispune de un teren de fotbal, tribună şi vestiare moderne. Echipa Vulturii Prisaca și tinerii vor avea cele mai bune condiţii pentru a disputa competiţiile sportive. La inaugurare a participat şi deputatul Silviu Hurduzeu, care a ţinut să îl felicite pe primarul Daniel Bombeş.

„Am participat, la invitația primarului comunei Constantin Daicoviciu, la inaugurarea Bazei Sportive Prisaca! Vreau să-l felicit pe Daniel Boambeș pentru modul în care reușește să unească o comunitate locală! Această investiţie va fi un loc de întâlnire şi de petrecere a timpului liber şi unul dintre cele mai potrivite moduri de a promova un stil de viaţă sănătos în rândul copiilor şi al tinerilor.“

JCS-N.M.