Caraş-Severin, Romania

ZERVEŞTI – Protagonistul n-ar fi fost prins dacă nu făcea accident… duminică, 25 iulie, în jurul orei 17.31, pe DJ 608 A, între localitățile Zervești și Turnu-Ruieni!

Din fericire, accidentul rutier în care au fost implicate două autovehicule a fost fără victime. Când oamenii legii au trecut la utilizarea alcooltestului, au putut afla că unul dintre conducătorii auto nu consumase alcool, celălalt însă avea o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Timiş, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au putut afla că era angajat al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în zonă, autoutilitara pe care o conducea fiind a firmei respective. A luat-o de la sediu fără acordul reprezentanţilor firmei.

„Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența alcoolului, refuzul prelevării mostrelor biologice și furt în scop de folosință, și continuă cercetările în acest caz“, transmite Poliţia Caraș-Severin.

JCS-A.M.