Bărbat de 32 de ani, tată a doi copii, omorât în stradă la Reşiţa! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un val de nemulţumire a umplut reţelele de socializare în ultimele ore, oamenii arătându-se revoltaţi despre faptul că autorităţile şi media ascund o crimă ce s-a petrecut în Reşiţa, marţi seara!

„Aseară a avut loc o crimă în orașul Reșița. Niciun ziar, nicio televiziune, nimic? Nu mă aștept la ProTv, la Antena şi aşa mai departe. Dar ziarele și postul local măcar. Îl treceti la Coronavirus? Ascundeți bombardierul acela care știe să dea cu pumnul și a lăsat o nevastă și doi copii orfani?“, nota cineva, în vreme ce alt cititor ne-a cerut socoteală: „Îmi puteţi da vă rog o explicaţie de ce nu se face nicio ştire, nicio informare cu privire la crima petrecută azi noapte!?“.

Aşa că noi, cei de la Jurnal de Caraș-Severin şi CAON, ne-am informat pentru cititori. De la Poliţia judeţului am putut afla că totul s-a produs pe Calea Caransebeşului din Reşiţa, unde a izbucnit un conflict spontan, un tânăr de 19 ani lovind un bărbat de 32, acesta din urmă căzând inconştient la pământ. „Azi noapte, în jurul orei 22.40, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic și este inconștientă. Echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că în cursul serii, pe strada Calea Caransebeșului, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbați, de 19 și 32 de ani, din Reșița, care s-au agresat reciproc. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Tânărul de 19 ani se află în custodia poliției. În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. În funcție de rezultatul cercetărilor și al necropsiei se vor dispune măsuri legale în cauză“, se arată în comunicatul emis de Biroul de Presă al Poliţiei judeţului.

Potrivit prim-procurorului Laura Gabriela Iancu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, „dosarul penal pe rol este pentru lovituri cauzatoare de moarte. Se lucrează, s-a lucrat toată noaptea. În urma necropsiei, s-a schimbat încadrarea faptei din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte“.

JCS-Antoniu Mocanu