Caraş-Severin, Romania

CICLOVA ROMÂNĂ – Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Ciclova Română, care a fost sâmbătă arestat preventiv pentru 30 de zile, de Judecătoria Oravița, după o ispravă petrecută acasă!

Potrivit Poliției județului, în seara zilei de 4 ianuarie, Secția 8 Poliție Rurală Oravița a fost sesizată de către mama fetiței despre faptul că soțul acesteia ar fi lovit-o pe minoră cu palmele peste față.

„În baza probatoriului administrat, în 5 ianuarie, bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Minora a fost transportată la spital unde a rămas internată împreună cu mama acesteia. De asemenea, în acest caz au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, care i-au preluat în îngrijire pe ceilalți doi minori ai familiei.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.