Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Vineri, la sediul Unității Speciale de Aviație din Caransebeș se aniversează 7 ani de la înființarea acesteia. Activitatea are loc în prezența lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a reprezentanților autorităților locale și centrale, precum și ai instituțiilor cu care colaborează Inspectoratul General de Aviație al M.A.I.

„Menționăm că evenimentul se va desfășura în spațiu deschis, sub supravegherea unui medic epidemiolog, cu respectarea strictă a tuturor măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus SARS-CoV2. Purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanțării fizice dintre participanți sunt obligatorii pe tot parcursul desfășurării evenimentului“, ne-a spus Eugen Fricosu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

Unitatea Specială de Aviație care funcționează pe Aeroportul Caransebeș a fost înființată în 2013, pe vremea când actualul șef al MAI era primarul municipiului de pe Timiș și Sebeș, și a devenit operațională un an mai târziu, pentru a deservi întreaga zonă de vest în cazul unor situații de urgență, gen inundații, incendii, accidente rutiere grave sau supravegherea zonei de frontieră.

JCS-N.C.