Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În vreme ce România are o nevoie de 400.000 de locuri de muncă, judeţul Caraş-Severin iese la rampă cu 27 de posturi. Deşi sunt puţine, este o bucurie că le avem, după această perioadă fără locuri de muncă, în care nu s-a vorbit decât despre şomaj tehnic, oameni rămaşi pe drumuri şi activităţi economice închise temporar sau de tot!

În vreme ce la Moldova Nouă este un singur post, de îngrijitor de clădiri, la Reşiţa sunt celelalte 26, cele mai multe fiind de agent de securitate – 18. Mai sunt disponibile patru posturi de muncitor necalificat în silvicultură, două de reprezentant tehnic, unul de vânzător şi încă unul de muncitor necalificat în industria confecţiilor.

JCS-A.M.

3 Comments

  1. Romania prin Agentiile de Recrutare a fortei de munca si prin OFM are nevoie acum de 20.000 de angajati iar numarul solicitarilor este 1.000.000. Evident, Guvernul nu poate sa rezolve problema si in fiecare zi se lanseaza in campanii electorale invocand ca vor veni niste bani..aceeasi despre care ei vorbeau in Noiembrie 2019, Martie 2020, Aprilie 2020..se stie ca mitomania este o boala insa eu as vrea sa vad la Guvern si oameni SANATOSI.

  2. Se vede din structura locurilor de munca disponibile de ce judetul asta e asa de sarac. Doua treimi sunt pentru paznici, adica bastonari care sa-i apere pe cei ce au ceva cheag, sau institutiile statului, de saracii ce peste putin timp ar putea navali peste ei in contextul saraciei de dupa coronavirus. Mai sunt 4 locuri de taietori de paduri, adica din aia cu IQ scazut, ce nu-si pun intrebari, activitate specifica unui judet sarac lipit, restul de 4 nesemnificative de agent comercial, vanzator, si necalificat in confectii toate cu minimul pe economie. Nu trebuie sa cauti altceva ca sa iti dai seama cum pulseaza viata in acest judet, si de ce a ajuns in halul in care este.

  3. Prin oferta locurilor de muncă făcută la nivelul județului Caraș-Severin se vede câtă grijă poartă actualul guvern față de oamenii din acest județ!

Adaugă comentariu