Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este vorba despre inconştienţa unei femei de 32 de ani din municipiu care, deşi fusese confirmată cu noul Coronavirus, nu a stat acasă în carantină, ci a umblat nestingherită prin mai multe locuri publice. Din fericire, jandarmii au reuşit s-o găsească şi s-o oprească din bântuitul cu riscuri epidemice!

„Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au identificat o tânără în vârstă de 32 de ani, domiciliată în municipiul Reșița, care nu a respectat măsura carantinării, umblând nestingherită în mai multe locații publice, deși fusese confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Astăzi, 16 octombrie, jandarmii cărășeni au cerut sprijin colegilor de la Poliția Rutieră pentru a opri în trafic un autoturism care era condus de N.R., iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că aceasta trebuia să respecte măsura privind carantinarea la domiciliu“, informează jandarmii cărăşeni.

Acum, reşiţeanca s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. „Facem apel către cetățenii județului nostru să înțeleagă cât este de importantă în această perioadă respectarea măsurilor de izolare, distanțare socială și purtarea măștii. Doar împreună putem pune virusul în izolare!“, încheie jandarmii cărăşeni.

JCS-A.M.