Au început plombările în Reşiţa! Bulevardul primul, apoi pe străzile laterale! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Angajaţii Direcţiei pentru Repararea şi Întreţinerea Patrimoniului (DRIP) din cadrul Primăriei Reşiţa, sub supravegherea directorului Daniel Călin, au început plombările în municipiu luni, încă de la primele ore ale dimineţii!

Lucrările de reabilitare se vor face prima dată pe bulevardul principal, de la Casa Bănăţeană până la Renk. „Azi sper să ajungem până în zona centrală. După ce terminăm bulevardul, intrăm pe străzile laterale cu plombările. Am profitat de vremea urâtă şi am făcut revizie la staţia de asfalt. Avem asfalt, aşa că am început plombările în forţă, pentru că sunt multe gropi în oraş. Însă, acestea nu sunt singurele lucrări pe care le facem. Continuăm lucrările la trotuarul de pe A.I.Cuza, acolo în zona Poliţiei, şi ne ocupăm de parcări“, ne-a spus Daniel Călin.

Şeful DRIP ne-a mai spus că realizarea a trei parcări pe străzile Ţarcului, Zarandului şi Stănişoarei reprezintă una dintre lucrările ce se vor efectua în perioada următoare: „Cele trei parcări vor avea 90 de locuri şi le facem pentru proprietarii maşinilor de pe str. Făgăraşului. Respectiva stradă va avea două sensuri şi locatarii nu mai pot parca acolo, de aceea relocăm parcările. Alte două lucrări mari pe care le avem în vedere vizează parcarea din spate de la Victoria şi cea de la Universitate, din spatele complexului. Cam acestea sunt lucrările imediate pe care le avem în vedere în zilele următoare, sper să ţină şi vremea cu noi“.

Daniel Călin ne-a mai spus că se pregăteşte şi centura de ocolire a Reşiţei pentru asfalt, însă aceasta este o lucrare mai amplă pentru a cărei finanţare este nevoie de acordul aleşilor municipiului.

JCS-Nina Curiţa