Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deși trăim în era vitezei și a schimbărilor continue, în ARTROM tradiția și inovația pot coexista și chiar colabora. Prețuim rădăcinile noastre, dar în același timp privim către viitor cu inima deschisă!

Astfel, într-un efort concret de a susține inovația, anul acesta am lansat prima ediție a ”Conferinței Științifico-practică ARTROM” în cadrul căreia cei 14 tineri specialiști înscriși își vor prezenta proiectele menite să eficientizeze diverse procese de producție. Această conferință are drept scop creșterea eficienței producției prin implicarea tinerilor în rezolvarea problemelor de producție, modernizare a producției, introducerea de noi tehnologii, inclusiv digitale, și metode moderne de management.

Tinerii au vizitat cele două uzine din Reșița și Slatina, unde au putut observa în detaliu fluxurile de producție, au pus întrebări și au legat prietenii, sperăm noi că de lungă durată. Aceste vizite la cele două Uzine au reprezentat nu numai o oportunitate de învățare, ci și un pas important în cultivarea legăturilor dintre colegi. Prin aceste tipuri de interacțiuni, se creează un mediu propice pentru transferul de cunoștințe și pentru stimularea unui dialog constructiv între generații și discipline diferite. Într-o lume care se schimbă rapid, adaptabilitatea devine esențială, iar abilitatea noastră de a absorbi noile idei fără a uita rădăcinile noastre este o trăsătură prețioasă.

„Suntem convinși că astfel de inițiative sunt necesare pentru a construi un viitor în care inovația nu este doar o teorie, ci o forță puternică care schimbă lumea.“, susţine Raluca Dumitru, iniţiatoarea acţiunii, director Resurse Umane și Politici de Personal al companiei ARTROM STEEL TUBES S.A.