AquaCaraș, la o parafă distanță de mina de aur - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Potrivit directorului general al operatorului, până la sfârșitul lunii va fi semnat contractul care va atrage investiții de 176 de milioane de euro pentru rețelele de apă și canalizare din județ!

Chiar dacă problemele rețelelor de la Caransebeș i-au încurcat puțin pe cei de la AquaCaraș în derularea procedurilor pentru POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare), lucrurile au intrat în linie dreaptă și în acest caz, pentru finanțarea de 176 de milioane de euro, după cum ne asigură directorul general al AquaCaraș, Gheorghe Filipescu: „Deja se lucrează la contract, la minister. Când e gata, ne vor chema să mergem la semnat. Banii nu sunt doar pentru Caransebeș, ci pentru tot județul! 176 de milioane de euro. E o mină de aur pentru județul nostru. Când contractul va fi gata, parafat, se vor dezlega multe. Vă spun așa, ca fapt divers, a doua zi semnăm contractul prin care 86 de utilaje vor veni în curtea AquaCaraș, de 7,5 milioane de euro“.

Potrivit oficialului, licitația în acest sens a fost făcută, însă mai multe detalii ne poate oferi abia după semnarea documentului de la București, lucru care se va întâmpla până la sfârșitul lunii ianuarie.

JCS-A.M.