Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița are un nou coordonator la Centrul de copii și juniori! Este vorba despre conf. univ. dr. Andrade-Ionuț Bichescu, directorul Centrului Universitar UBB din Reșița, deținător al licenței UEFA A, coach educator și lector în cadrul SFA-FRF!

„Cred că Andrade este soluția cea mai bună în momentul de față pentru Centrul de copii și juniori. Este din Reșița, deci poate urmări toate competițiile care se desfășoară la sfârșit de săptămână. Deja a avut o primă ședință cu antrenorii. Avem ceva probleme la antrenori, mulți sunt fără licență și ne cam vin amenzile. Nu vreau să se mai întâmple acest lucru. În cel mai scurt timp se va clarifica totul!”, a spus Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

„Aș dori să salut decizia lui Cristi Bobar de a-l coopta pe Andrade Bichescu în echipa noastră, care va ocupa funcția de coordonator al Centrului de copii și juniori. Andrade Bichescu este un transfer, ca să spun așa, de calitate și ne va facilita foarte mult procesul de pregătire. Vom merge pe aceeași filizofie, ce se face la echipa mare se va lucra și la grupele de juniori, avem aceleași principii, iar juniorii care vor face pasul la echipa mare o vor face mult mai ușor. Cunoscându-l pe Andrade, cred că este o decizie foarte bună făcută de club. A fost adus un om foarte bine pregătit și sunt sigur că-și va lăsa amprenta asupra acestor jucători!”, a declarat și Călin Cheregi, antrenorul echipei de seniori de la CSM Reșița și fost coordonator al Centrului de copii și juniori din Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru