Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Cetățeanul de peste ocean, în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unei mașini cu numere de Croația, a prezentat autorităților de frontieră un permis emis de statul Virginia, fără a avea însă și permisul internațional cerut de lege!

„În data de 9 iulie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un cetățean SUA, în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Croația. Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Statul Virginia, SUA, document ce nu este recunoscut de statul român. Colegii noștri au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a concluzionat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere internațional.“, transmite autoritatea de frontieră.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările în cazul americanului, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun, precizează Frontiera de vest.

JCS-A.M.

FOTO cu caracter ilustrativ

1 Comentariu

  1. Râd de Proști Reply

    Scapă la sigur pe pariu, așa a fost și la începutul anilor 2000 ,când cu membru al trupei Compact, parcă sau cer scuze, a fost omorât mișelește de un soldat american 😡🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡☠☠☠☠și pauză!În altă țară americanul s..li era prăjit pe scaunul buleftric, electric pentru drogații și ahtiații de senzații intravenoase, intranăsoase și spălați pe creier, dar se alegea și cu un coș de ,,plumb “,aici nu e cazul dar ziceam cum sunt tratați cetățenii Statelor Unite ale Suiei (marca Vacanța Mare),you know what i mean it my imbecil’s friend’s!!

Adaugă comentariu