Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Sancțiunile au fost aplicate unui bărbat de 30 de ani, domiciliat în Caransebeș, pe fondul nerespectării măsurii carantinei.  Mai precis, deși trebuia să stea în carantină la domiciliu, acesta s-a deplasat la sediul poliției pentru a depune o sesizare!

„Marți, 4 ianuarie, un bărbat de 30 de ani din Caransebeș a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru că nu a respectat măsura carantinei la domiciliu, bărbatul prezentându-se la sediul Poliției Municipiului Caransebeș pentru a face o sesizare. Bărbatul de 30 de ani se afla în carantină la domiciliu după ce, în cursul lunii decembrie, se întorsese din Belgia, iar marți s-a prezentat la sediul poliției pentru a face o sesizare împotriva unui bărbat cu care avusese divergențe, în urma unor discuții telefonice”,a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prin intermediul unui comunicat de presă.

Mai mult decât atât, în data de 5 ianuarie, același bărbat a fost sancționat din nou de polițiști, fiindu-i aplicată o amendă de 3.000 de lei. Noua sancțiune a fost consecința faptului că bărbatul nu a fost găsit la domiciliu cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, pe linia respectării de către persoanele aflate în carantină sau izolare la domiciliu, a acestor măsuri. „Totodată, a fost informată Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, pentru dispunerea măsurilor din competență”, a mai evidențiat IPJ Caraș-Severin.

JCS-S.P.