Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – De data aceasta în afara localității Plugova, traficul rutier fiind blocat în această dimineață pe ambele sensuri de mers!

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 6, la kilometrul 392+150 m, în afara localității Plugova, două TIR-uri s-au ciocnit, în urma impactului unul dintre șoferi rămânând încarcerat. Accidentul a fost anunțat la 112. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Punctul de Lucru Băile Herculane și de la Detașamentul de Pompieri Militari Caransebeș, în cele din urmă șoferul fiind descarcerat, preluat de cei de la ambulanță și transportat la spital.

„În această dimineață, pe DN 6, la km 392+300 de metri, în zona localității Plugova, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 52 de ani, care circula din direcția Caransebeș-Orșova pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un cetățean turc. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a cetățeanului turc, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Șoferul de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind 0. În acest moment, traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat, pe un sens de circulație. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Caraș-Severin.

JCS-L.A.