Alin Minteuan: Am văzut o reacție fantastică din partea jucătorilor! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Alin Minteuan a condus primele antrenamente din postura de antrenor al CSM Reșița și susține că a găsit la echipă anumite probleme. Totuși, este optimist că poate redresa situația împreună cu jucătorii!

CSM Reșița are mare nevoie de puncte și le poate câștiga chiar sâmbătă, 7 noiembrie, când va evolua în deplasare, împotriva echipei CS Mioveni, formație unde este antrenor chiar Alexandru Pelici, fostul tehnician din Valea Domanului.

„Sunt anumite probleme pentru că dacă nu erau, astăzi nu mai eram aici. Am găsit probleme, echipa este într-o situație mai delicată, cu un punctaj destul de slab. Programul pe care-l avem este unul destul de greu, dar am mare încredere în băieți. Înainte să vin la Reșița am analizat un pic lotul acestei echipe și am văzut că sunt mulți jucători care au evoluat la nivel de primă ligă. Nu-mi pare rău că am semnat cu Reșița și după primele două antrenamente am văzut o reacție fantastică din partea jucătorilor. Acest lucru mă bucură și 100% îmi dă încredere pentru primul meci. Nu mă interesează în acest moment jocul echipei, ci rezultatele. În acest moment trebuie să adunăm puncte. Primul obiectiv al meu este să aduc zâmbetul pe fața jucătorilor. Am avut niște discuții cu ei și i-am văzut cu capul în pământ. Acest lucru în sport nu există. Trebuie să facă cu plăcere această meserie. Acest lucru am încercat să fac și în mare parte cred că am reușit. Trebuie să așteptăm să vină și rezultatele, care nu vor veni dacă nu vom fi 100% motivați. Avem sprijinul conducerii, dar totul depinde de ei. Noi antrenorii, conducătorii și cei de la club suntem în slujba jucătorilor. Reșița are un public fantastic, țin minte de pe vremea când eram jucător, dar totul ține de rezultate. Fără rezultate nu se poate construi nimic. La meciul de sâmbătă îmi doresc să-i văd pe jucători că evoluează cu plăcere. Vreau să vad că nu și-au ales această meserie în zadar. Lotul este cam complet, am înțeles că mai sunt 2 jucători care încă n-au scăpat de acest virus. Acka este suspendat, în rest toată lumea este bine. Vreau să-i asigur pe suporteri că am venit aici să construiesc ceva și mă voi implica 100%. Îi asigur că voi face tot ceea ce va depinde de mine. Și fotbaliștii vor face la el. Cât timp voi fi eu la Reșița jucătorii vor da totul la fiecare meci. Nu cred că va exista vreun fotbalist care atunci când va ieși de pe teren să nu aibă echipamentul murdar. Fotbalul se joacă cu sacrificiu”, a declarat Alin Minteuan, noul antrenor al CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru