Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația din Valea Domanului a reușit să aducă un fundaș central după plecarea lui Marco Ehmann, chemat înapoi de Dinamo. Fundașul Alin Dudea, în vârstă de 22 de ani, a fost adus, sub formă de împrumut, tot de la Dinamo București!

Dudea a evoluat în ultimul sezon și jumătate pentru Chindia Târgoviște, iar în Liga 2 a jucat în 19 meciuri pentru dâmboviţeni şi a marcat două goluri, în timp ce în campionatul aflat în curs, în Liga 1, a avut doar cinci apariţii pentru Chindia, în două începând ca titular. La clubul din „Ştefan cel Mare” a apucat să joace în 21 de meciuri de Liga 1, iar în cariera sa a mai fost împrumutat la Foresta Suceava, în 2016, când echipa era în Liga 2.

Pe lângă Alin Dudea, până în acest moment, CSM Reşiţa a transferat următorii jucători: Gabriel Dodoi (împrumutat de la Rapid), Laurenţiu Rus (ex Sănătatea Cluj), Laurenţiu Buş (ex Academica Clinceni), Rareş Ispas (achiziţionat de la CFR Cluj), Alin Ţegle (ex Universitatea Craiova II), Bogdan Szijj (revenit la Reşiţa, ultima dată la FC Voluntari), Arsene Luboya (ex CSM Ceahlăul Piatra Neamţ), Yvan Yann Erichot (ultima dată la IBV, în Islanda), Fernando Dobre (Academia de Fotbal Câmpulung Muscel), Mădălin Calu (ex SCM Gloria Buzău), Victoraş Astafei (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) şi Alberto Cobrea (ex Poli Iaşi).

JCS-Ștefan Moraru