Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a mai înregistrat o înfrângere, a treia consecutivă, după ce a pierdut, 1-2, în deplasarea de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu și rămâne pe locul 13, cu doar 18 puncte acumulate în 16 partide!

 Formația din Târgu Jiu a deschis scorul prin Marius Cioiu în minutul 38 şi şi-a majorat avantajul în minutul 88, prin Alin Ţegle, jucător care a trecut și prin Valea Domanului, acesta profitând de o greșeală a portarului Cobrea. CSM Reşiţa a reuşit golul de onoare în ultimul minut, dintr-un penalty obţinut de Vlad Chera şi transformat de Laurenţiu Buş.

„Ce pot să spun, au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză jocul a fost controlat în totalitate de Viitorul Pandurii, iar în repriza a doua ne-am revenit şi am jucat mult mai bine. Am revenit bine în joc şi puteam să scoatem un rezultat de egalitate. Parcă au fost două echipe reşiţene diferite în cele două reprize. Bineînţeles, şi schimbările pe care le-a făcut Alin Minteuan cred eu că au fost foarte bune. Breşneni, Boboc şi Dulca au intrat, au încercat să schimbe un pic jocul şi s-a văzut asta. S-a văzut că Breşneni încă este indispensabil echipei noastre. Asta este, mergem mai departe. În această etapă de Liga 2 au fost multe greşeli de arbitraj, am văzut meciul Slatina-Farul, cu nişte greşeli foarte mari contra Farului, dar pot să spun că noi am avut parte de un arbitraj foarte bun şi corect. Chiar dacă am pierdut, felicit brigada de arbitri”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele clubului reșițean.

CSM Reșița: Cobrea – Szijj, Sălcianu, Dumitraș, L. Acka (Al. Dulca 46′) – Ad. Ilie (Al. Sima 46′), Danci (cpt.)(Rob. Boboc 73′), Dat (Chera 73′), Brînzan (Breșneni 46′), Laur. Buș – Visnakovs. Rezerve neutilizate: Zimmermann – Matiș, N. Popescu, Cristodulo.

În etapa a XIX-a a Ligii 2, CSM Reșița va juca sâmbătă, 13 martie, acasă, cu Slatina, de la ora 11:00, în Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea