Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Celor trei deja convocați la acțiunea echipei naționale de fotbal amator, Adrian Neagu, Cristian Copocean și Iulian Mitru, li s-ar putea alătura pe ultimii metri încă un fotbalist cărășean care activează în Liga a IV-a!

Neagu și Copocean sunt legitimați la Slatina Timiș, iar Mitru la CS Oravița. Ambele formații evoluează în Liga a IV-a din Caraș-Severin. Selecționata de fotbal amator are programată o acțiune de selecție ce va consta în două meciuri de verificare în perioada 29 aprilie – 1 mai. Reunirea lotului național va fi pe 29 aprilie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

„Suntem foarte fericiți de faptul că se înființează selecționata României de fotbal amator. Din județul nostru sunt trei jucători care vor face parte din acest lot, este vorba despre Adrian Neagu, Cristian Copocean și Iulian Mitru. Avem speranța ca pe ultima sută de metri o să avem și al patrulea jucător convocat. Nu putem da deocamdată mai multe detalii până nu va veni o adresă oficială din partea Federației Române de Fotbal. Pentru noi este o mândrie orice convocare, fie că este vorba despre fotbalul mare, despre futsal sau despre fotbalul amator.”, a spus Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru