Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce au pierdut la limită partida cu Unirea Slobozia, rosso-nerii au șansa să-și refacă moralul în partida de Cupă! Voința Lupac va întâlni miercuri, 9 august, pe teren propriu, de la ora 17.30, CSM Reșița, în turul 2 al Cupei României!

„Urmează pentru noi meciul de Cupă cu Voința Lupac, după care vom pleca spre Piatra Neamț pentru jocul cu Ceahlăul din Liga 2. Este important acum să echilibrăm jucătorii după înfrângerea din prima etapă, este normal să fie supărați. Meciul cu Lupac îl văd ca fiind un derby local, în mod sigur cu ambiții. Sper să fie un spectacol fotbalistic frumos. În mod sigur vom aborda acest meci cu jucători care n-au jucat și care au minute mai puține în meciurile pe care le-am disputat până acum. Avem o săptămână încărcată. Vreau să dau posibilitatea și altor juniori să joace, celor care au fost cu noi în cantonament, deoarece vrem să-i vedem cum evoluează în meciuri oficiale. Sunt convins că va fi un meci frumos, disputat, împotriva unei echipe bune din Liga 3. Lupacul are câțiva jucători interesanți și sper că va fi un spectacol frumos.”, a declarat antrenorul Călin Cheregi, de la CSM Reșița.

Neavând suficienți juniori pentru cerințele Ligii 3, Voința Lupac a împrumutat de la CSM Reșița trei tineri fotbaliști. „Vom împrumuta trei copii la echipa din Lupac, toți născuți în 2005, care au câștigat campionatul național la juniori: Patrick Canea, Mario Ivașcu și portarul Paul Mereu. Tocmai pentru a avea jocuri la seniori, în Liga 3, cu opțiunea ca din iarnă să îi putem aduce la echipa mare!, a spus  și Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru