Adrian Cican, revocat din funcţia de manager al Spitalului din Caransebeş - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Medicul Călin Grozăvescu îl înlocuieşte în funcţie. Schimbările au fost făcute prin ordin al ministrului Sănătăţii. Acesta va face echipă cu chirurgul Singh Bhupinder, care rămâne în funcția de director medical!

După schimbările de la Direcţia de Sănătate Publică şi de la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa, ministrul Sănătăţii, prin ordin, face schimbări şi la Caransebeş, în urma adresei 3996/2020 a Direcţiei de Sănătate Publică, în care sunt enumerate mai multe motive. Adrian Cican este revocat prin Ordinul 541/29.04.2020, iar funcţia de manager interimar o ocupă medicul Călin Grozăvescu.

În ultimele zile au apărut în presă mai multe articole cu managerul si pahare de whisky pe masă chiar în spital, situaţie care nu a fost negată de Cican, care spunea că nu poate fi şantajat cu aşa ceva, si pe care primarul Felix Borcean a catalogat-o ca nefiind gravă. Trebuie precizat că SMU Caransebeș este catalogat ca Spital Covid.

Directorul DSP Caraș-Severin, Romeo Dumitrescu, ne-a precizat că îşi doreşte de acum înainte pentru spitalul de la Caransebeş „stabilitate şi concordie între administraţia spitalului şi cadrele medicale de acolo. Îmi doresc de asemenea şi progres în raport cu rangul pe care îl are această instituţie medicală în starea de urgenţă: spital Covid“.

JCS- Nina Curiţa