Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Caransebeșenii care locuiesc în zona străzilor Traian Doda, Romanilor și General Trapșa nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la fântâna din fața Spitalului Municipal de Urgență pentru a-și lua apă de băut.

De joi, vechea fântână de pe strada Romanilor a fost repusă în funcțiune. „Această fântână era compromisă din cauza conceptului, fiind una de demisol. Am reușit cu echipa tehnică de la primărie să găsim o soluție ca să ridicăm această fântână peste cota străzii Romanilor. Cei care vin să ia apă sunt protejați cu o copertină din fier forjat, au și băncuțe de relaxare, sunt convins că zona va intra în proiectele noastre de estetizare urbană. Apa este de foarte bună calitate iar cetățenii de pe strada Romanilor meritau ca această fântână cu tradiție îndelungată să fie reabilitată“, le-a spus primarul Marcel Vela locuitorilor din zona respectivă.

Fântâna a fost sfințită, ca de fiecare dată în astfel de cazuri, de episcopul Caransebeșului, Preasfințitul Lucian.

1 Comment

  1. dar apa de la robinet este doar menajera?ar trebui anuntata populatia…..se spune clar in articol ca oamenii nu vor mai trebui sa se deplaseze sa ia apa de baut….deci atentie mare la apa de la robinet!!!!!

Adaugă comentariu