Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Atât era numărul total de posturi vacante adunat până joi, ziua dinaintea Bursei Generale, eveniment programat să aibă loc astăzi, de la ora 9.00, în sala Campus Cafe a universității reșițene!

Până ieri, cei de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin au adunat cele 217 locuri de la 24 de angajatori – dintr-un total de 123 contactați –, care și-au anunțat participarea la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Sunt disponibile locuri de muncă în meserii variate, predominând cele din domenii precum confecții, Horeca și construcții, dar sunt disponibile și locuri de muncă de asistent manager, tehnician veterinar și asistent relații publice și comunicare. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi disponibile locuri de muncă de inginer de diferite specializări și economist, iar persoanele fără calificare vor avea la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat.

Nu trebuie uitat faptul că la eveniment pot veni chiar și angajatorii care nu și-au anunțat înainte oferta, participarea fiind gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

JCS-A.M.

FOTO: Arhivă Caon